onsdag 10 mars 2010

Typiskt oss att ha otur

när det gäller sjukhusbesök. Vi var på återbesök med Lukas igår. Han var inlagd på lasarett i okt för astmaanfall i samband med förkylning. Vi skulle ha blivit kallade redan i december men vi kom bort?? Redan där börjar det bra.

Får träffa doktorn som börjar svamla om ekg?? Oj då fel i journalen meddelar hon. Sen efter att ha pratat lite så följer hon oss ut till syster som ska ta allergitest och evt blodprov. Hon är inte där så läkaren lämnar oss där. Systern kommer och undrar vad vi ska testa mot eftersom hon inte fått några papper, ehh hund och katt. När vi väntar på svaret så kommer doktorn in och viskar till sköterskan att vi gjort test + blodprov i okt men resultaten är BORTA??

Syster springer iväg och letar, hittar domoch säger att vi inte behöver testa eftersom allt var negativt. Sen ber hon oss att vänta för att prata med doktorn. Sitter där en halvtimme, doktorn kommer ut. Jaha är ni här, det behövdes inte utan ge honom medicinen ni har hemma. Jaha hur länge då. Tills återbesöket om ett år. Ok


Så vi blev inte så mycket klokare när vi gick därifrån utan bara förbannade. Kan ju lova att vi kommer ta kontakt med någon annan. Varför ska han medicineras i ETT ÅR om det inte finns någon astma.

Det är ju tyvärr inte första gången Lukas hamnar i strul med vårdenheter men den historien är för lång att dra nu.

Nu till något roligare. Denna underbara sol som visar sig varje dag. Vilken energi man får och vad man längtar efter sommaren. Vi funderar och har nästan bestämt oss för att åka till legoland i sommar. Vi har hittat en resa, det skulle kosta 4500:- för oss 4 inkl frukost 6 dar på hotell och det är ju inte så farligt. Kan nog vara värt det.

Nej nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på 4ans matprogram halv 8 hos mig.

syns snart och njut av solen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar