torsdag 15 juli 2010

orkar inget i denna värme.

man blir helt slut av denna värme.
I lördags hade vi möhippa för agge och jag kan lova att vi var helt slut allihopa. Dagen började med piknick på himpan och lite bränbolls spel ( lyckades då stucka en tå och få en spricka i foten, nykter dessutom. Livsfarligt att sporta). Sen fick agge en smink kurs på mist medans vi slöade på kontoret. Sen bar det av till Harrys där vi åt god mat och drack gott. Corona med lime är nu min nya favorit dricka. Vid 11 åkte vi hemåt där vi var hos pierre och marita ett tag. Det var svensexa för kricken samma dag så vi mötes upp i husby sedan. Det var en bra dag trots den otroligt jobbiga värmen och en ond fot. Tack alla som var med.

I morgon ska vi in till patricia för lite trevligt skitsnack ett tag och det ska bli SÅÅÅ skönt att komma hemifrån ett par timmar.
B jobbar sista dagen idag med så sen är det SEMESTER.
I år ska vi åka till high chaparall, eskilstuna zoo och så har vi lovat barnen att vi ska tälta.

Tittade in på änglagården igår, skulle bara titta men denna fina ängel nedan fick följa med mig hem. Så fin.























Lite av betongen som är färdigmålad.
Ha det bra och sköt om er i värmen
Kram Linda

2 kommentarer:

  1. Hej Linda ! Hoppas allt är bra ?! Skulle höra om du kan göra en "Carpe Diem" skylt fast något större med texten "KroonLundin" på ? Isåfall vad vill du ha för den ?
    Eller en "HOME" skylt med (Stora svarta bokstäver) Välkommen (små gråa bokstäver) Till Familjen (Stora svarta bokstäver) KroonLundin , och vad vill du ha för den =D KramKram

    SvaraRadera
  2. Linda !!! Du är för billig ! Men jag tar båda två =D Ska jag komma ut till dig o betala eller sätta in pengarna på något konto ? Ska ni till Ange i helgen ? Kram

    SvaraRadera